Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Νέο μέλος...




Είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε πως ένα νέο μέλος προστέθηκε στην ομάδα μας. Προέρχεται, σύμφωνα πάντα με επιστήμονες και ειδικούς, από το γαλαξία Β-16 και έχει χρώμα γαλάζιο. Οπότε θα ονομάζεται '' ο άνθρωπος με τα γαλάζια γράμματα''. Το κωδικό της όνομα (ναι είναι κοπέλα!) είναι eugenie αλλά μην το πολυλέτε γιατί έχει κρυμμένο μες στα γράμματα του ένα ισχυρό ξόρκι του οποίου το αντιξόρκι το ξέρουμε μόνο οι δύο admin καθώς και η κατασκεύαστρια εταιρεία στον Β-16. Τρέφεται κυρίως με html αλλά σε άθλιες συνθήκες τρώει και άλλες γλώσσες προγραμματισμού όπως C++,C, pascal, combol, fortran(στις μεγάλες πείνες). Φήμες λένε πως κατοικεί στο Ηράκλειο Αττικής αλλά αυτό είναι αδύνατο καθώς μάρτυρες την έχουν δει στο Γαλαξίδι και στην Τούμπα Θεσσαλονίκης ταυτόχρονα. Μιλάμε η κοπέλα είναι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (αλλιώς δε θα την βάζαμε άλλωστε!)

eugenie, καλή αρχή σου ευχόμαστε και έχεις καιρό μέχρι να διαψεύσεις τις παραπάνω φήμες και να αποδείξεις σε όλους πως είσαι κανονική και πάνω από όλα ότι φοράς παππούτσια. Αναμένουμε κείμενο λίαν συντομως...!

dimitrisTS

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Xairete nea siggrafea tou blog. :) h allios koritsi me ta blue gramata... Fisika edo arxizo na katalaveno oti o dimitris einai ligo ratsistis afou onomazei tous pantes me xromata eno to diko tou onoma to grafei kanonika :P