Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Εισαγωγή

Μετά από απαίτηση του Μήτσου, ή αλλιώς ο άνθρωπος με τα κανονικά γράμματα, αποφάσισα να συντάξω και εγώ ένα κείμενο όπου θα αναφέρω τους λόγους που αποφάσισα να συνιδρύσω αυτό το blog.
Θεωρώ ότι τα blog είναι από τους καλύτερους τρόπους έκφρασης που χρησιμοποιείται στις ημέρες μας. Δεν μπορεί να φιμωθεί αφού αποτελεί μέρος του Διαδυκτίου και οι άνθρωποι που το αποτελούν έχουν την ελευθερία να γράφουν αυτά που πιστεύουν, αφού η λογοκρισία εφαρμόζεται από τους ίδιους. Φυσικά δεν εννοώ ότι σκοπέυω να κάνω κατάχρηση αυτής της εξουσίας, αλλά με τη σωστή χρήση είναι ένα εκπληκτικό δείγμα ελευθερίας του λόγου αφού, ας μην κοροϊδευόμαστε, όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας φιμώνονται.
Πέρα από τη δυνατότητα να εκφράζω τις απόψεις μου, με ευχαριστεί το γεγονός ότι θα υπάρχει πλέον ένας προσωπικός μου χώρος. Και προσωπικός δεν εννοώ ατομικός, αντιθέτως το να τον μοιράζομαι με τον DimitrisTS, όπως είναι γνωστός αλλού ο άνθρωπος με τα κανονικά γράμματα, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του ύφους αυτού του blog. Ακριβώς όπως και όταν συζητάμε μέσα στην παρέα, μας απασχολεί και το να διασκεδάζουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους αναγνώστες. Έτσι θα υπάρχουν και αστεία και σατυρικά σχόλια, και άρθρα επίκαιρα, χωρίς να είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι σημαντικά ή να μας ενδιαφέρουν άμεσα.
Ελπίζω ότι αυτό το blog θα εκπληρώσει αυτούς τους στόχους και εύχομαι να δούμε σύντομα και άλλα μέλη στην συντακτική ομάδα.

ph.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Poli oraios :) keep up i cant wait to read the rest :)
Ara apo edo kai pera esi eisai o anthropos me ta kitrina kai o Dimitris o antrhopos me ta kanonika.. :) oraia