Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Οικονομική κρίση

Ξυπνάω μία μέρα και ανοίγω την τηλεόραση και τα πόδια μου κόβονται. Ήρθε! Ήρθε η κρίση στην Ελλάδα. Ο χυμένος καφές έχει λεκιάσει το ακριβό πέρσικο μπορντοροδοκόκκινο χαλί Μυραράκη, όμως δε με νοιάζει τίποτα πλέον. Πώς θα ζήσω, πώς θα επιβιώσει η οικογένεια μου, τώρα που τα επιτόκια θα φτάσουν το 6% και οι τράπεζες δε θα μου δανείζουν για να πάρω BMW M5. Πώς θα ζήσω χωρίς να τρώω τις επιχορηγήσεις της Ε.Ε.;


Πάω στοίχημα, ότι το παραπάνω είναι μια τέλεια αναλογία για τον Ελληνικό λαό. Κι όμως, το παραπάνω παράδειγμα έχει μια τρύπα. Η κρίση δεν είναι τωρινό γεγονός. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, το Κράτος ήταν σε δυσμενή οικονομική κατάσταση, όμως οι Έλληνες ευημερούσαν (και ειδικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι με τις κυβερνητικές υπηρεσίες...). Καιρός δεν ήταν να πεινάσει και ο Έλληνας, ναι!, ο μπινές Έλληνας που έχει κάνει τη φοροδιαφυγή στάση ζωής. Ναι, σωστά υποθέσατε, είναι ο ίδιος μπινές γκρινιάρης Έλληνας που βγαίνει στα κανάλια και κλαίει τη μοίρα του, σκουπίζει ευλαβικά τις μύξες του σε μυξομάντηλα Γ' διαλογής για να μην πληρώνει χαρτομάντηλα αλλά ξοδεύει τα λεφτά του αλλού (όχι στους φόρους λέμεεεε!).

Βέβαια, κάθε λαός έχει αυτό που του αξίζει, και η σημερινή πολιτική σκηνή έχει διαμορφωθεί έτσι, όχι εξαιτίας κάποιων ξένων πρακτόρων με μαύρα γυαλιά και κολαρισμένο κουστούμι, ρολόι Rolex και 45άρι γεμάτο στην τσέπη. Αυτή η κατάσταση έχει διαμορφωθεί από εμάς. Και όταν λέω εμάς, εννοώ εσένα, κακομοίρη ανθρωπάκο που ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για 20η φορά στη ζωή ενώ σε έχουν πηδήξει πολύ περισσότερες. Και για κακή μας τύχη, κάνεις και τα παιδιά σου κομματόσκυλα με μυαλό στενότερο και από ψύλλου και κρίση λιγότερη και από κομμάτι κεφαλογραβιέρα. Και είσαι εσύ που τριγυρνάς στα καφενεία/καφετέριες/συνεστιάσεις/τρέντυ-ρεμπετάδικα και διατυμπανίζεις ότι η κυβέρνηση θα μας δώσει χρήματα. Πραγματικά το ανέκδοτο του αιώνα. Για να δώσει το Κράτος χρήματα, βρε άχρηστε, ΠΡΕΠΕΙ να πληρώνεις ΦΟΡΟΥΣ, ρε μαλάκα. Τόσα χρόνια, ο κάθε ηλίθιος Υπουργός έγλυφε τους κώλους σας ενώ σας έκλεβε τα πορτοφόλια και ΠΟΥΦ! το 2010 (ωωω, τι έκπληξη!) σκάει η βόμβα! Η Ελλάδα χρωστά τα κέρατα της! Πωωωω, τι ΝΕΑ είναι αυτά!?!?! Μιλάμε για Αποκάλυψη! Και ξαφνικά, σκάει και δεύτερη βόμβα: εξυγίανση της πολιτικής και της οικονομικής ζωής της χώρας. Κλαψομούνηδες-θύματα θυσιάζουν το ν-οστό μισθό τους και προσφέρουν το μισθό τους για να ξεπληρώσουμε και ο Καρατζαφέρης επιστρέφει το βουλετικό του αυτοκίνητο. Αυτό ήταν, ξεχρεώσαμε!

Μα είμαστε ηλίθιοι; Δεν έχουμε καταλάβει για τι χρέος μιλάμε; 148% του ΑΕΠ και μιλάμε ακόμα και βγάζουμε γλώσσα στους Ευρωπαίους εταίρους μας που μας κράζουν; Αντί να σκύψουμε το κεφάλι και να πάρουμε τσεκούρια και να κόψουμε κεφάλια και να σπάσουμε τα γνωστά χρηματοκιβώτια στα οποία βρίσκονται τα χρήματα καθόμαστε και μυξοκλαίμε σαν τους Ισλαμιστές που τους έβρισαν τον Μωάμεθ. Η Αφροδίτη της Μήλου, έβγαλε χέρια και δάχτυλα, ακριβώς για αυτό ρε μπινέ Έλληνα που δε μ' ακούς γιατί έχεις γίνει ένα με το χαζοκούτι σου και τραβάς πλέον μαλακία μόνο με τον Χατζηνικολάου. Για να σου δείξει ότι ΔΕΝ είσαι Έλληνας. Μπορεί η εθνικότητα σου να είναι Ελληνική αλλά είσαι πιο γύφτος και από τους γυφταραίους ρε πούστη, ελεύθερε επαγγελματία, αγρότη, golden boy κ.ο.κ. Μέχρι και οι Τούρκοι που εσύ θεωρείς κατώτερους και θεωρείς που ως Ελληνάρας είσαι υπεράνω, σου έχουν βάλει τα γυαλιά σε αυτά τα θέματα.

ΜΠΟΥΧΟΥ! Μας βρίζουν οι Γερμανοί, οι Άγγλοι, οι Η.Π.Α. και δε θέλω να ξαναπάω σχολείο για να μην τους δω! Ρε Ελλαδίτσα, σκύψε και μια φορά το κεφάλι. Δεν κάνει κακό.

Εφ' όσον, δε μπορείς να ταπώσεις τους εγχώριους μαλάκες-κλεφτοκοτάδες και εφόσον αντιμετωπίζεις την Ιστορία σου μονόπλευρα, αποκηρύσσοντας άτομα που αγωνίστηκαν (βλ. Βελουχιώτης) και θεοποιείς μαλάκες και παράσιτα της Ιστορίας (βλ. οικογένειες Καραμανλή και Παπανδρέου) είσαι άξιος της μοίρας σου.

Κάτσε να φας σκατά για τα επόμενα 25 χρόνια, να μάθεις να ψηφίζεις τους ίδιους μαλάκες που σε γράφαν στα αρχίδια τους για 25 χρόνια συνεχόμενα και σε κορόιδευαν.

Πλήρωσε πάλι τα σπασμένα και τους κηφήνες του Ελληνικού Δημοσίου.

Πήγαινε 70 χρόνια πίσω, στο Μεσοπόλεμο και γίνε εθνικιστής και φασίστας.

Είσαι άξιος της μοίρας σου, μπινέ, ηλίθιε, απολίτιστε και παραδόπιστε Ελληνάκο.

See you at the Dark Side

Δημήτρης