Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Να ζει κανείς ή να μη ζει...

...χωρίς Internet? Αυτό το ερώτημα με βασάνιζε καθώς σκεφτόμουν την προσωρινή απουσία γραμμής στο σπίτι λόγω κάποιων λόγων (η Goooooogle δε μας επιτρέπει να τους αναφέρουμε για να αποφύγουμε ένα ακόμη προπαγανδιστικό άρθρο, αν και προσπαθούμε να βελτιωθούμε δίνοντας βήμα και σε γυναίκες συντάκτριες!!!). Πίστευα πως θα μου έλειπε πολύ το Internet και πως θα έκανα σαν πορωμένος όταν έβλεπα υπολογιστή. Παρόλ' αυτά, πέρασαν παραπάνω από 15 ημέρες και δε μου έλειψε καθόλου, εκτός από την επιτακτική ανάγκη συλλογής κάποιων πληροφοριών.

Οι ειδικοί λένε πως αυτό το δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με αξιόπιστες κυβερνητικές πήγες αλλά και διασταυρωθείσεις μη κυβερνητικές ιδιωτικές ή ιδιωτικοποιημένες πρώην δημοσίου δικαίου (ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!), ήταν το πιο ευτυχισμένο για τη διαδικτυακή κοινότητα. Βασικός υπαίτιος, λένε, πως είναι ο patatahooligan, που έκοψε την αφάνα του σε σεβαστό βαθμό και "ανάσαναν" οι γραμμές καθώς και η απουσία του άθλιου συντάκτη αυτού του άθλιου αθλιοάρθρου. Το πρώτο όντως ισχύει, το δεύτερο όμως συγκεντρώνει αντικρουόμενες απόψεις.

Τέλος πάντων, έχω Internet για όποιον δεν κατάλαβε...

dimitrisTS
(με 10 λεπτά ανθρώπινης ζωής αφιερωμένα σ' αυτήν την πατάτα (No offense, patatahooligan)

2 σχόλια:

patatahooligan είπε...

Μπορεί να λες ότι δε σου έλειψε το Ίντερνετ αλλά τα τηλεφωνήματα του τύπου "Πες μου μια πότε βγήκε το black album επειδή δεν έχω Internet αλλά θέλω να περάσω κάποια κομμάτια στο Winamp" μαρτυρούν το αντίθετο.

ph.

ΥΓ : κάθε είδους κοινωνικός ρατσισμός απέναντι στα γεώμηλα είναι κατακριτέος!

dimitrisTS είπε...

Τα γεώμηλα ειδικά μετά την καταστροφή και τον πόλεμο του 689 είναι κατακριτέα και αφού επέζησαν και από πυρηνικό ολοκαύτωμα συνεχίζουμε να τα μισούμε...

Εσύ λοιπόν, ω αρχηγέ των απανταχού γεωμήλων (και αναρχικό στοιχείο γαρ) οργάνωσε τις αξιολύπητες προσπάθειες σας να γλιτώσετε το τηγάνι...

ΧΑΡ,ΧΑΡ,ΧΑΡ (βαμπιρίστικο γέλιο)